Haaruitval? Je raad nooit welk natuurmiddel je hiervoor kan gebruiken!

Haaruitval of alopecia is komt over de hele wereld voor onder duizenden mensen. Sommige mensen hebben gewoon last van langzame haargroei of hebben fijn en breekbaar haar. Er bestaat een huismiddel die hiervoor gebruikt kan worden. Namelijk uiensap! Uiensap is niet alleen goed tegen haaruitval maar helpt ook problemen als roos en andere schimmels te behandelen.

uiensap

Haaruitval en fijn haar

Het is normaal om tussen de 50 en de 100 haren per dag te verliezen, echter sommige mensen verliezen meer dan dit hiervoor wordt vaak een arts bezocht. Er zijn een aantal redenen waarom men haar verlies heeft het kan door stress of slechte eetgewoonten, daardoor mis je proteïne en vitamine.

Haaruitval is een serieus probleem en kan een behoorlijke last zijn in het zelfvertrouwen van een persoon. Je kan zelfs depressief worden en doordat je je zorgen maakt verlies je alleen maar nog meer haar. Er zijn een aantal natuurlijke middelen om alopecia te voorkomen en broos haar sterker te maken. Een van die natuurlijke producten zijn uien.

Lees op de volgende pagina waarom we uien kunnen gebruiken voor ons haar!OOK INTERESSANT