14 Voedingsmiddelen die je gewoon kan eten tijdens een koolhydraatarm dieet.

Het zal niet de eerste keer zijn dat je dit hoort maar het schrappen van koolhydraten heeft indrukwekkend veel voordelen. Uit tenminste 23 studies is gebleken dat het minder eten van koolhydraten kan leiden tot meer gewichtsverlies dan vetarme diëten. Dit kan oplopen tot 2 of 3 keer meer gewichtsverlies.

Voedingsmiddelen die grote hoeveelheden koolhydraten bevatten zijn onder andere: brood, pasta, rijst, aardappelen, patat, chips, pap en muesli. Door minder koolhydraten te eten kan je niet alleen sneller afvallen maar er zijn ook andere voordelen voor uw stofwisseling, denk aan verlaging van bloedglucose, bloeddruk en hogere HDL cholesterol.

koolhydraatarm-dieet-01

Veel mensen denken dat het moeilijk is om de koolhydraten weg te laten. Het is niet ingewikkeld, integendeel! Lees snel verder om erachter te komen welke voedingsmiddelen koolhydraat arm, gezond, voedzaam en ongelooflijk lekker zijn.

Bekijk op de volgende pagina’s welke voedingsmiddelen je gewoon tijdens een koolhydraatarm dieet kan eten.OOK INTERESSANT