Geef geen geld meer uit aan dure pedicures. Deze twee huishoudelijke artikelen zullen je voeten voortaan redden!

Je weet het misschien niet, maar verzorgde voeten hebben meer voordelen dan onverzorgde voeten. Hoe je voeten aanvoelen kan een groot effect hebben op je algemene gezondheid. Toch worden voeten vaak verwaarloosd.

Daarom heb ik zoveel waarde gehecht aan dit artikel. Het is namelijk ontzettend makkelijk om je vermoeide en slecht-uitziende voeten te verzorgen, zonder dat je hoeft te betalen voor een dure pedicure.

voeten1

Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn twee huishoudelijke artikelen. Niet alleen bespaar je een hoop geld hiermee, maar je hoeft ook niet de deur uit om je voeten er prachtig verzorgd uit te laten zien.

Veel mensen gaan wekelijks of maandelijks naar de pedicure. Natuurlijk is daar niets mis mee, maar ik kan begrijpen dat het na verloop van tijd gewoon ontzettend prijzig is. Net zoals dure producten. Deze claimen perfect te werken, maar komen ook vaak met een groot prijskaartje.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn twee ingrediënten, die vrijwel iedereen in zijn/haar koelkast/keukenkastje heeft staan.

Wat je nodig hebt:
– 1 liter melk
– 3 eetlepels bak soda

voeten2

Verwarm de melk op het gasfornuis tot vlak voor het kookpunt. Giet er nu in een grote kom. Hier zal je je voeten inleggen.

voeten3

Voeg vervolgens de bak soda in de kom. Mix het mengsel door elkaar totdat de temperatuur aangenaam genoeg is voor je voeten om in te weken.

voeten4

Blijf 10 minuutjes zitten. Laat je voeten 10 minuten rusten in het mengsel.

voeten5

Is de tijd voorbij? Nu hoef je alleen nog je voeten af te spoelen met warm water. Herhaal dit process meerdere malen per week.

Dus in plaats van voeten die er zo uitzien:
voeten6

Geef je voeten gewoon wat liefde en laat ze er zo uitzien:
voeten7

Het hoeft namelijk helemaal niet veel te kosten om je voeten te verzorgen. Traditionele huishoudmiddelen zijn vaak simpelweg de beste oplossing.

OOK INTERESSANT