5 manieren om je tanden op een natuurlijke manier witter te maken.

Ben je al heel lang niet naar de tandarts geweest? Rook je of drink je vaak koffie of andere donker gekleurde dranken? Dan is de kans erg groot dat je tanden vergeelt zijn. Gele tanden zijn nou niet bepaald aantrekkelijk en kunnen sommige mensen ook nog eens onzeker maken.

In deze lijst geven we jou 5 natuurlijke tips die je zelf eenvoudig thuis kunt uitproberen zonder enig risico. Op deze manier hopen we dat je na verloop van tijd weer prachtige wittere tanden hebt en een stralende glimlach.

1. Baking soda
Wittere tanden zonder een hoop geld uit te geven aan dure behandelingen of producten? Dat kan want gelukkig is er een huishoudelijk middel dat wonderen doet voor bleken van je tanden, namelijk bakins soda!

Baking soda schijnt één van de allerbeste manieren te zijn om je tanden op een natuurlijke wijze witter te maken. Baking soda verwijderd vlekken op je tanden die door thee, koffie en sigaretten `zijn veroorzaakt. Door je tanden te poetsen met bakins soda (ook wel zuiveringszout genoemd) kun je de aanslag er gemakkelijk van af poetsen. Leg boven op je tandpasta een beetje bakins soda en poets je tanden. Let er wel op dat bakins soda een schuurmiddel is, dus je tandglazuur kan hierdoor aangetast worden.

2. Je tanden bleken puur natuur met kokosolie
Kokosolie is een olie soort die nu veel gebruikt wordt. Je kunt ermee bakken in de keuken, als moisturizer voor je gezicht gebruiken, make-up mee verwijderen, als lippenbalsem gebruiken maar ook om je tanden te bleken. Ik doe dit zelf al jaren en het werkt uitstekend.

Het is heel simpel. Begin met een halve eetlepel kokosolie en bouw het op tot maximaal 1 eetlepel per dag. Spoel de kokosolie gedurende 15 minuten door je mond. Spuug dan de kokosolie uit en spoel je mond goed met water, het is niet de bedoeling dat je de kokosolie niet in slikt. Poets dan je tanden. Oil pulling heeft als bijeffect dat je tanden witter worden, echter dat is niet het hoofddoel. Het hoofddoel hiervan is een gezonder lichaam verkrijgen.

Lees op de volgende pagina de andere 3 manieren om je tanden op een natuurlijke manier witter te makenOOK INTERESSANT