16 Activiteiten om vet over je hele lichaam te verbranden

Afvallen is een doel dat veel mensen voor ogen hebben. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het vet verbranden dat je lichaam heeft opgeslagen, vergt vastberadenheid en discipline. Naast een gezonde eetpatroon en regelmatige beweging natuurlijk.

Veel mensen denken dat één van de laatste twee al voldoende is, maar dat is zeker niet waar. Om vet te verbranden, moet je zweten en veel ook. Aerobics en andere oefeningen waarvan je hartslag omhoog gaat, zijn goed. Krachttraining door gewichtheffen en oefeningen met elastieken werken ook goed, maar met het opbouwen van spieren verbrand je meer calorieën dan vet.

squat

Om vet te verbranden, kan je niet slechts een deel van het lichaam trainen: je moet je hele lichaam trainen om te zorgen dat het vet op de diverse plekken verdwijnt. Dat wordt door veel mensen als een hele opgave gezien. Gelukkig hebben wij het voorwerk al voor jou gedaan en hebben een lijst op de volgende pagina’s samengesteld met de activiteiten die je kan doen om vet over je gehele lichaam te verbranden.OOK INTERESSANT