Als je de hele nacht lang een watje met VapoRub in je oor legt, volgt er een verrassend effect.

Iedereen heeft Vicks VapoRub in huis. Het is een handig zalfje dat al jarenlang wordt gebruikt voor hoest en andere symptomen van verkoudheid te verlichten. Wist jij dat dit zalfje ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden? Één van de basis ingrediënten zijn eucalyptus, mentor en kamfer deze kunnen ook voor een hoop andere aandoeningen gebruikt worden.

Deze drie ingrediënten werken ontstekingsremmend en ontsmettend. Dit verklaart dat het voor veel dingen goed zou kunnen zijn. Hieronder staat 12 onverwachte manieren om Vicks VapoRub te gebruiken. Ik had nooit gedacht dat dit zalfje ook voor nummer 4 geweldig zou zijn!

1. Bestrijdt acne, mee-eters en puistjes

acne

Het klinkt misschien raar en gek maar Vicks kan helpen bij allerlei huidaandoeningen. De ingrediënten in Vicks VapoRub kunnen bijvoorbeeld helpen bij de behandeling van acne, mee-eters en puistjes. Vicks droogt acne uit en helpt tegen eczeem en rosacea. Als je een beetje Vicks smeert op het getroffen gebied zul je snel verbetering zien. Lees verder op de volgende pagina.OOK INTERESSANT