Waarschuwingssignalen waaruit blijkt dat je te veel suiker eet

We houden vrijwel allemaal van suiker, ook al weten we dat het ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Maar als je teveel suiker eet, zul je te maken krijgen met deze vroege waarschuwingssignalen! Wanneer je je goed realiseert wat suiker met je lichaam doet, zijn zoete versnaperingen een stuk minder aantrekkelijk.

Eet je teveel suiker, dan zul je met de volgende 7 waarschuwingssignalen te maken krijgen:

Trek in suiker en koolhydraten
Wanneer je constant trek hebt in suiker en koolhydraten, weet je dat je een suikerverslaving hebt. Om de suiker uit je lichaam te verwijderen, zul je in dat geval een ontgiftingskuur moeten volgen.

Gebrek aan energie en vermoeidheid
Een ander teken van een suikerverslaving, is een voortdurend vermoeid gevoel, zonder dat daar een specifieke reden voor is. Hoewel suiker en koolhydraten je een tijdelijke energieboost geven, zuigen ze de energie uit je lijf. Je eet mogelijk te veel suiker, als je altijd moe bent, zelfs nadat je goed geslapen hebt.

Problemen met de voeten en de huid
Een overmatige suikerconsumptie kan de oorzaak van eczeem, rosacea of ‚Äč‚Äčacne zijn. Dat komt omdat suiker, ontstekingen in het lichaam kan veroorzaken. Als je suiker uit je dieet mijdt, zul je dit probleem mogelijk oplossen.

Volgens dr. S. Green, een podotherapeut uit New-York, is de belangrijkste boosdoener voor Plantaire fasciitis, suiker. Plantaire fasciitis is een aandoening die pijn in de hielen en voeten veroorzaakt. Vermoeidheid en donkere cirkels onder de ogen kunnen ook veroorzaakt worden door een overmatige suikerconsumptie.

Op de volgende pagina vind je nog 4 waarschuwingssignalen waaruit blijkt dat je te veel suiker eet.OOK INTERESSANT